BACK TO TOP

News MyLaunchpad

Dua stesen radio gagal patuhi arahan bertafakur

views 81   

dua stesen radio gagal patuhi arahan bertafakur
restoran-mcdonald-s-diserang

Restoran McDonald's diserang?

Seorang lelaki berbangsa Cina dikatakan telah memasuki restoran McDonald's di Ampang Point, menjerit dan mengugut untuk melepaskan tembakan menggunakan dua pucuk pistol mainan.

views 2762   

mayat-bayi-dalam-tali-air

Mayat bayi dalam tali air

Mayat bayi lelaki dipercayai baru lahir dan masih bertali pusat ditemui dalam tali air di Kampung Titi Cangwang, Mukim Ulu Melaka, petang semalam.

views 79   

tiada-calon-lain-anwar

Tiada calon lain: Anwar

Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim menegaskan keputusan menamakan Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail sebagai calon tunggal Menteri Besar Selangor oleh Pakatan Rakyat, masih kekal dan tidak ...

views 99   

kisah-masyarakat-india-kelantan

Kisah masyarakat India Kelantan

Percaya atau tidak, kaum India di Kelantan adalah kaum minoriti, malah bilangan mereka lebih kecil daripada jumlah masyarakat Siam di Kelantan.

views 91   

pesawat-mas-ke-jepun-berpatah-balik

Pesawat MAS ke Jepun berpatah balik

Sebuah pesawat Malaysia Airlines penerbangan MH70 yang dalam perjalanan ke Tokyo terpaksa berpatah balik ke Kuala Lumpur pagi ini disebabkan satu masalah keselamatan yang ditemui semasa dalam ...

views 7182   

khalid-gagal-belanja-dana-baiki-jalan-negeri-wan-azizah

Khalid gagal belanja dana baiki jalan negeri: Wan Azizah

Ucapan dasar Presiden PKR, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail hari ini menyerang pentadbiran Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim kerana gagal membelanjakan dana penyelenggaraan jalan negeri (Marris) untuk ...

views 87   

cermin-mini-cooper-dipecah-penyerang-terengganu-rugi-rm15-000

Cermin Mini Cooper dipecah, penyerang Terengganu rugi RM15,000

Penyerang pasukan bola sepak Terengganu, Mohd Nor Farhan Muhammad, 30, mengalami kerugian lebih RM15,000 apabila beg milik isterinya yang mengandungi barang kemas dan wang tunai lesap selepas cermin ...

views 90   

ketagih-iphone-lelaki-diheret-teman-wanita

Ketagih iphone, lelaki diheret teman wanita

Seorang wanita mengheret teman lelakinya di sepanjang stesen kereta api bawah tanah apabila kekasihnya itu enggan berhenti bermain telefon bimbitnya.

views 2514   

mimpi-pramugari-jadi-kenyataan

Mimpi pramugari jadi kenyataan

Dora Shahila Kassim dikatakan pernah bermimpi bahawa kapal terbang yang dinaikinya ditembak jatuh dan terhempas di satu kawasan berbunga.

views 260   

chow-yun-fatt-ice-bucket-challenge-membazir-air

Chow Yun Fatt: Ice Bucket Challenge membazir air!

Sungguhpun orang ramai dan para selebriti telah menyahut cabaran 'Ice Bucket Challenge', namun Chow Yun Fatt menyuarakan pendapat yang sebaliknya.

views 73   

XModPro